NATURLIG VELSMAG !

Lacto fermenteret Kraut & Kimchi - Upasteuriseret - Bæredygtigt - Økologisk - Vegansk  !

Fødevare-iværksætter kursus

Jeg udbyder kursus for opstart/nystartede fødevareiværksættere, da jeg af egen erfaring ved at der er utroligt mange forskellige spørgsmål der banker på, når man går i gang med fødevareiværksætteri. Jeg er nu på andet år i fuld gang med at udvikle og drive Kattinge Kraut som fremstiller og sælger upastauriseret Kraut og Kimchi.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig vide om du ville være interesseret i et sådant kursus ?

Emner som jeg tænker er relevant at behandle er:
  • Hvilke krav stiller myndighederne til en fødevarevirksomhed og hvordan opfylder jeg dem ?
  • Hvorfor vil jeg være fødevareiværksætter ?
  • Hvad er mine styrker og svagheder ?
  • Hvad adskiller min produktide fra lignende produkter ?
  • Hvad er mit primære segment til produktet ?
  • Hvordan vil jeg sælge ind til dette segment ?
  • Hvordan vil jeg brande mit produkt ?
  • Hvilke værdier vil jeg sælge og brande?
  • Hvor meget skal mit produkt koste ?
  • Hvordan skal det emballeres ?
  • Vil jeg selv producere ?
  • Hvor meget koster mit produkt at fremstille ?
  • Hvordan vil jeg markedsføre/brande mit produkt/brand ?

Yderligere info:
Kursus vil blive afholdt på Hesselbjerggård 2 km udenfor Kattinge i naturskønne omgivelser. Der er time forbindelse til Kattinge fra både Lejre og Roskilde station(Bus 207) Vi kan hente/bringe dig til Kattinge.

Pris: 699,00- ex. moms pr. deltager forudbetalt 10 dage forinden
Afbud senest 72 timer forinden. Tilmelding via mail. Betaling på mobile pay.

Deltagere pr. session: min. 4 deltagere - max. 8 deltagere