NATURLIG VELSMAG !

Lacto fermenteret Kraut & Kimchi - Upasteuriseret - Bæredygtigt - Økologisk - Vegansk  !

NORDISK KIMCHI (100% økologisk og vegansk)

Nordisk Kimchi er en nordisk dæmpet version af den stærke koreanske nationalret -  håndlavet i Lejre på Hesselbjerggård af 100 % økologiske råvarer.


For de sundheds-interesserede
Ikke pastauriseret økologisk & vegansk mælkesyre gæret Kimchi, indeholdende levende mælkesyrebakterier(40-70 millioner levende mælkesyre bakterier pr. gram), kostfibre, inulin, vitaminer og mineraler.


Anvendelse
Kimchien passer godt som tilbehør til asiatisk krydret mad og som et krydret umami syrligt sprødt pift til din hverdagsmad – både den kolde og den varme. Prøv den som frisk ”salat” til din hverdagsmad eller som spicy topping på din rugbrødsmad. Rør den med hjemmelavet majo og brug den som topping på dit fiskepålæg.


Vejledende Pris
68 kr.


Ingredienser
Kimchien er lavet af fermenteret hvidkål, porrer, gulerod, hvidløg og er godt krydret med paprika, chili og glutenfri Tamari(Soya) sauce.


Allergener
Indeholder Soya fra Tamari Sauce(glutenfrit).


Næringsdeklaration
Se etiket


Opbevaring og holdbarhed

Vores produkt bør opbevares ved 4-6 gr. Celsius.

Efter åbning er holdbarheden begrænset(10-30 dage i køleskab)

NB: der er ikke krav til køling af produktet i.f.t. fødevaresikkerhed, hvorfor den uden problemer kan fragtes ukølet i et kortere tidsrum ved max. 18 gr. C.


Sporbarhed

Alle glas stemples med batch lotnummer på etiketten.


Stregkode

Alle Kattinge Krauts produkter har stregkode.





kraut, sundhed, prebiotika, probiotika, tarm, mave, mikrobiota, balance, kattinge, stensbølgaard, grønsager, kimchi, Søren ejlersen, Årstiderne, Herslev, Arnmark, kål, sauerkraut, økologi, organic, vegan, vegansk, glutenfri, naturligt, immunforsvar, immun, gode bakterier, allergi, astma, fedme, slank, helsekost, helsam, matas, kattinge kraut, kimchi, sundhed, kål, alun, tredje, hjerne,  medicin, depression, diabetes, endelafherslev, sauerkraut, antoixidant, vitamin, mineraler, jern, mælkesyrebakterier,