Bliv forhandler

Ønsker du at forhandle vores produkter ?

Kontakt os på 42278020 og få evt. tilsendt vareprøver(forsendelse er 49 kr. inkl. moms).

Costum made Kraut og Kimchi(B2B)

Mange restauranter laver selv fermenterede produkter. Vi har indgående kendskab til de kritiske processer, kontrolpunkter og ikke ubetydelige risici forbundet med produktionen af Kraut og Kimchi, da vi selv har udviklet vores FVST godkendte egenkontrolprogram og kritiske kontrolpunkter(CCP). 

Vi kan derfor tilbyde at producere costum made Kraut og Kimchi til Jer, leveret i 28 kilos plasttanke eller 5 kg condi bøtter. Da produkterne ikke skal tappes på glas med lang holdbarhed, har vi flere parametre at skrue på i.f.t. syrlighed og tilsmagning af produkter der passer til Jeres smagsunivers.

Minimumsmængden vi producerer er 25 kg. pr. specialordre. 

 

Restauratør eller foodservice

Udvalg af referencer
Se vores udvalgte referencer her.
 
Opgradér dine serveringer med Kattinge Kraut

Vores produkter er eminente som fermenteret topping i både kolde og varme retter og giver syrlig sprødhed, krydret smag, umami, samt kolorit til dine serveringer. De 100 % økologiske og upasteuriserede Kraut og Kimchi indeholder desuden en række antioxidanter, vitaminer, mineraler, kostfibre og naturligvis levende mælkesyrebakterier. Så med en beskeden omkostning på omkring 2 kr. pr. portion(25 g.) kan du løfte dit produkt ikke kun smagsmæssigt, men også i form af opfattet “sundhed”, når kunderne sætter tænderne i dit produkt. Læs mere om potentielle sundhedseffekter ved indtagelse af upasteuriseret kraut/Kimchi her.

Produktion og fødevaresikkerhed

Vores produkter er lavet af 100% økologiske råvarer og produceres og håndtappes manuelt. Undervejs gennemføres en række egenkontrol målinger og registreringer der monitorerer og sikrer fødevaresikkerheden i produkterne. 1-2 gange pr. år udtages og gennemføres der mikrobiologisk patogen kontrol af produkterne. Kattinge Kraut er godkendt og registreret i fødevarestyrelsen. Se kontrolrapport