Gør som nogle af danmarks bedste kokke! Vores produkter er eminente som fermenteret topping i både kolde og varme retter og giver syrlig sprødhed, krydret smag, umami, samt fantastisk kolorit til dine serveringer. De 100 % økologiske og upasteuriserede Kraut og Kimchi indeholder desuden en række antioxidanter, vitaminer, mineraler, kostfibre og naturligvis levende mælkesyrebakterier. Så med en beskeden omkostning på omkring 2 kr. pr. portion(25 g.) kan du løfte dit produkt ikke kun smagsmæssigt, men også i form af opfattet “sundhed”, når kunderne sætter tænderne i dit produkt. Læs mere om potentielle sundhedseffekter ved indtagelse af upasteuriseret kraut/Kimchi her.
Produktion og fødevaresikkerhed
Vores produkter er lavet af 100% økologiske råvarer og produceres og håndtappes manuelt. Undervejs gennemføres en række egenkontrol målinger og registreringer der monitorerer og sikrer fødevaresikkerheden i produkterne. 1-2 gange pr. år udtages og gennemføres der mikrobiologisk patogen kontrol af produkterne. Kattinge Kraut er godkendt og registreret i fødevarestyrelsen. Se kontrolrapport.