Bliv forhandler

Ønsker du at forhandle vores produkter ?

Kontakt os på via vores kontaktside.

Vi kommer meget gerne ud og præsenterer vores produkter inkl. smagning.

Kundeoprettelse

For at kunne handle engros hos Kattinge Kraut forudsættes det at I er oprettet og godkendt som kunde hos Kattinge Kraut. Forretningsbetingelser fremsendes ved henvendelse til os.

Kundeoprettelse sker ved at sende os en mail på med kontaktoplysninger(telefonnummer) og CVR nummer, samt beskrivelse af Jeres butik. Så snart din virksomhed er godkendt som kunde, modtager du en bekræftelse på mail, hvorefter bestilling af varer kan foretages via vores online bestillingssystem.

Godkendelsesproceduren afvikles normalt indenfor 24 timer. 

Restauratør eller foodservice

Opgradér dine serveringer med Kattinge Kraut

Vores produkter er eminente som topping i både kolde og varme retter og giver syrlig sprødhed og krydret smag, samt kolorit til dine retter. Kraut og Kimchi indeholder desuden en række antioxidanter, vitaminer, mineraler, kostfibre og naturligvis et væld af levende mælkesyrebakterier. Så med en beskeden mer-kostpris på omkring 2 kr. pr. portion(25 g.) kan du løfte dit produkt ikke kun smagsmæssigt, men også i form af opfattet “sundhed”, når kunderne sætter tænderne i dit produkt.

Costum made Kraut og Kimchi(B2B)

Mange restauranter laver selv fermenterede produkter. Vi har indgående kendskab til de kritiske kontrolpunkter og ikke ubetydelige risici forbundet med produktionen af Kraut og Kimchi, da vi selv har udviklet vores FVST godkendte egenkontrolprogram og kritiske kontrolpunkter(CCP).

Vi kan derfor tilbyde at producere costum made Kraut og Kimchi til Jer, leveret i 25 kilos plasttanke, 5 eller 1,5 kg condi bøtter. Da produkterne ikke skal tappes på glas med lang holdbarhed har vi flere parametre at skrue på i.f.t. syrlighed og tilsmagning af produkter der passer til Jeres smagsunivers! 

Kontakt os eller Råhandel for yderligere info. 

Minimumsmængden vi producerer er 25 kg. pr. specialordre. Kilopris afhængig af anvendte råvarer ligger på omkring 78-85 kr ex. moms. Kostpris for 25 gram produkt på tallerkenen ligger derfor på omkring 2 kr(ex. moms) 

Kontakt os for opdateret prisliste.

Produktion og fødevaresikkerhed

Vores produkter er lavet af 100% økologiske råvarer og produceres og håndtappes manuelt. Undervejs gennemføres en række egenkontrol målinger og registreringer der monitorerer og sikrer fødevaresikkerheden i produkterne. 1-2 gange pr. år udtages og gennemføres der mikrobiologisk patogen kontrol af produkterne. Kattinge Kraut er godkendt og registreret i fødevarestyrelsen. Se kontrolrapport