Nordisk Kimchi

Nordisk Kimchi er en nordisk version af den stærke koreanske side dish. Kimchien passer godt som tilbehør til asiatisk krydret mad og som et krydret umami pift til din hverdagsmad, både den kolde og den varme. Kimchien er lavet af fermenteret hvidkål, porrer, gulerod, hvidløg og er godt krydret med paprika, chili og glutenfri tamari soya.

FAQ

Holdbarhed

Uåbnet:

Vores produkt bør opbevares ved 4-6 gr. Celsius. 

Åbnet: 

Efter åbning er holdbarheden begrænset, 10-30 dage i køleskab. Bemærk at produktet godt kan boble, hvilket er helt naturligt!

Der er ikke krav til køling af produktet i.f.t. fødevaresikkerhed, hvorfor den uden problemer kan fragtes ukølet i et kortere tidsrum ved max. 18 gr. C.

Sundhed

Ikke pasteuriseret lacto-fermenteret Kraut/Kimchi indeholder et væld af levende mælkesyrebakterier(40-70 millioner levende mælkesyre bakterier pr. gram produkt), kostfibre, vitaminer og mineraler. Til sammenlignng indeholder en kvalitets kapsel med mælkesyrebakterier ca. 12-16 mill. bakterier/kapsel. Derfor svarer et glas Kraut/Kimchi antalsmæssigt til ca. 1.450 kapsler med mælkesyrebakterier . Læs mere om mælkesyrebakteriernes potentielle sundhedseffekter på vores krop – tryk på knappen herunder.

 

Sporbarhed

Alle glas stemples med batch lotnummer på etiketten.

Næringsindhold

Se etiket herover.

Stregkode

Alle vores produkter har stregkode, samt QR kode for yderligere info

Allergener

Soya fra Tamari

Luk menu