Rødbede Kraut

Vores nye Rødbede Kraut er en skøn varm-krydret sag, bestående af lacto-fermenteret rødbede og rødkål, krydret med ingefær, chili og nigella frø. Lacto-fermenteret rødbede kraut er en spændende og farvestrålede kraut, der sætter smag og kolorit på din mad.

Rødbede Krautens passer rigtigt godt sammen med:
Gede- eller hytteost, I pitabrød med falaffel eller shawarma, Oven på leverpostej maden, Iblandet hummus, I salater, mv.

FAQ

Holdbarhed

Uåbnet:

Vores produkt bør opbevares ved 4-6 gr. Celsius. 

Åbnet: 

Efter åbning er holdbarheden begrænset, 10-30 dage i køleskab. Bemærk at produktet godt kan boble, hvilket er helt naturligt!

Der er ikke krav til køling af produktet i.f.t. fødevaresikkerhed, hvorfor den uden problemer kan fragtes ukølet i et kortere tidsrum ved max. 18 gr. C.

Sundhed

Ikke pasteuriseret lacto-fermenteret Kraut/Kimchi indeholder et væld af levende mælkesyrebakterier(40-70 millioner levende mælkesyre bakterier pr. gram produkt), kostfibre, vitaminer og mineraler. Til sammenlignng indeholder en kvalitets kapsel med mælkesyrebakterier ca. 12-16 mill. bakterier/kapsel. Derfor svarer et glas Kraut/Kimchi antalsmæssigt til ca. 1.450 kapsler med mælkesyrebakterier . Læs mere om mælkesyrebakteriernes potentielle sundhedseffekter på vores krop – tryk på knappen herunder.

 

Sporbarhed

Alle glas stemples med batch lotnummer på etiketten.

Næringsindhold

Se etiket herover.

Stregkode

Alle vores produkter har stregkode, samt QR kode for yderligere info

Allergener

Ingen.