Rødkåls Kraut

Økologisk Rødkåls Kraut er en sprød allround Kraut, som passer godt til både kolde og varme retter, som sprød og syrlig krydret salat til den varme mad, på grilltallerkenen, i sandwich, på hotdogs, i tacos, i burger, eller som sprød topping på smørrebrødet. Rødkåls Krauten er lavet af økologisk rødkål, krydret med økologisk karry(sennep), chili og atlanterhavs salt – intet andet.

Glas med 280 gram – 100% økologisk, naturligt og uden numre! 

Leveres også i 29 kg. plastbeholder, 1,5 eller 5 kg. condibøtte.

FAQ

Holdbarhed

Uåbnet:

Vores produkt bør opbevares ved 4-6 gr. Celsius. 

Åbnet: 

Efter åbning er holdbarheden begrænset, 10-30 dage i køleskab. Bemærk at produktet godt kan boble, hvilket er helt naturligt!

Der er ikke krav til køling af produktet i.f.t. fødevaresikkerhed, hvorfor den uden problemer kan fragtes ukølet i et kortere tidsrum ved max. 18 gr. C.

Sundhed

Ikke pasteuriseret lacto-fermenteret Kraut/Kimchi indeholder et væld af levende mælkesyrebakterier(40-70 millioner levende mælkesyre bakterier pr. gram produkt), kostfibre, vitaminer og mineraler. Til sammenlignng indeholder en kvalitets kapsel med mælkesyrebakterier ca. 12-16 mill. bakterier/kapsel. Derfor svarer et glas Kraut/Kimchi antalsmæssigt til ca. 1.450 kapsler med mælkesyrebakterier . Læs mere om mælkesyrebakteriernes potentielle sundhedseffekter på vores krop – tryk på knappen herunder.

 

Sporbarhed

Alle glas stemples med batch lotnummer på etiketten.

Næringsindhold

Se etiket herover.

Stregkode

Alle vores produkter har stregkode, samt QR kode for yderligere info

Allergener

Sennep fra Karry