Økologisk Klassisk Kraut

11 på lager

DKK 55,00

Klassisk Kraut er en moderne sprød version af den traditionelle tyske Sauerkraut.  Klassisk Kraut egner sig rigtigt godt som topping til hotdog eller som tilbehør til eisbein, sweinhaxe, wurst, medister, frikadeller og lign., men prøv den også som syrlig ”salat” til den varme mad.  

Ingredienser: 100 % økologisk lacto-fermenteret hvidkål med kommen og enebær – helt uden numre!

Allergener: Ingen

Glas med 280 gram

Varenummer (SKU): 02 Kategori:

Beskrivelse

Klassisk Kraut er en moderne sprød version af den traditionelle tyske Sauerkraut. Klassisk Kraut egner sig rigtigt godt som topping til hotdog eller som tilbehør til eisbein, sweinhaxe, wurst, medister, frikadeller og lign., men prøv den også som syrlig ”salat” til den varme mad.  Vores Kraut og Kimchi, indeholder levende mælkesyrebakterier og vigtige kostfibre, vitaminer og mineraler, samtidig med at den også smager godt.

Ingredienser: 100 % økologisk lacto-fermenteret hvidkål med kommen og enebær – helt uden numre!

Allergener: Ingen

Holdbarhed: I køleskab. Se bedst før mærkning på etiket (8 måneder efter tapning)

Glas med 280 gram

Produkter nedpakkes med bæredygtig halm fra Hesselbjerggård – istedet for plastic!

Kattinge Kraut er Danmarks første engro-virksomhed, der producerer og sælger 100 % økologisk og vegansk fermenteret Kraut og Kimchi, som i modsætning til pasteuriseret surkål (sauerkraut), indeholder et væld af levende mælkesyrebakterier. Produkterne er lavet af 100% økologiske råvarer og produktionen foregår i Danmarks økologiske kommune Lejre. Kattinge Kraut har til huse i landsbyen Kattinge, 6 km uden for Roskilde mod Gevninge og Herslev.

Yderligere information

Vægt 0.55 kg
Størrelse 8 × 8 × 10 cm
Kølevare

Varen skal opbevares i køleskab for bedste spiseoplevelse. NB: Der er ikke kølekrav på produktet, hvorfor det sagtens kan fragtes ukølet i kortere perioder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Økologisk Klassisk Kraut”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...