Økologisk Nordisk Kimchi

14 på lager

DKK 58,00

Vores Nordisk Kimchi, indeholder levende mælkesyrebakterier og vigtige kostfibre, vitaminer og mineraler, samtidig med at den også smager godt. Nordisk Kimchi er en nordisk dæmpet version af den stærke koreanske side dish, lavet af økologiske råvarer. Nordisk Kimchi passer godt som tilbehør til asiatisk krydret mad og som et krydret umami sprødt pift til din hverdagsmad, både den kolde og den varme.

Ingredienser: 100 % Økologisk lacto-fermenteret hvidkål, porrer, gulerod,   hvidløg, krydderier og Tamari soya

Allergener: Soya

Glas med 280 gram

Varenummer (SKU): 04 Kategori:

Beskrivelse

Nordisk Kimchi er en nordisk dæmpet version af den stærke koreanske side dish, lavet af økologiske råvarer. Nordisk Kimchi passer godt som tilbehør til asiatisk krydret mad og som et krydret umami sprødt pift til din hverdagsmad, både den kolde og den varme. Vores Nordisk Kimchi, indeholder levende mælkesyrebakterier og vigtige kostfibre, vitaminer og mineraler, samtidig med at den også smager godt.

Ingredienser: 100 % Økologisk lacto-fermenteret hvidkål, porrer, gulerod,   hvidløg, krydderier og Tamari soya

Allergener: Soya

Holdbarhed: I køleskab. Se bedst før mærkning på etiket (8 måneder efter tapning)

Glas med 280 gram

Produkter nedpakkes med bæredygtig halm fra Hesselbjerggård – istedet for plastic!

Kattinge Kraut er Danmarks første engro-virksomhed, der producerer og sælger 100 % økologisk og vegansk fermenteret Kraut og Kimchi, som i modsætning til pasteuriseret surkål (sauerkraut), indeholder et væld af levende mælkesyrebakterier. Produkterne er lavet af 100% økologiske råvarer og produktionen foregår i Danmarks økologiske kommune Lejre. Kattinge Kraut har til huse i landsbyen Kattinge, 6 km uden for Roskilde mod Gevninge og Herslev.

Yderligere information

Vægt .55 kg
Størrelse 8 × 8 × 10 cm
Kølevare

Varen skal opbevares i køleskab for bedste spiseoplevelse. NB: Der er ikke kølekrav på produktet, hvorfor det sagtens kan fragtes ukølet i kortere perioder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Økologisk Nordisk Kimchi”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...