Hvorfor startede jeg Kattinge Kraut?
Jeg døjede  i flere år med mave-tarm-problemer, der til sidst udmøntede sig i en Morbus Crohn-diagnose, der er en alvorlig mave-tarm-sygdom. I min søgen efter naturlige løsninger, fandt jeg ud af, at upasteuriseret kraut gav lindring og reducerede anfald. Det var en øjenåbner, som fik mig til at grundlægge Kattinge Kraut.

Jeg er uddannet maskiningeniør, men i 2016 tog jeg springet og startede Kattinge Kraut, hvor fokus skulle være på højkvalitetsprodukter lavet på gode, lokale råvarer fulde af smag og fyldt med levende mælkesyrebakterier.

Vi arbejder hele tiden på at videreudvikle virksomheden, men vores grundværdier og principper for produktion og produkter ligger fast:

  • Kvalitet: Kattinge Kraut udvikler, producerer og udbreder bæredygtige og naturligt fremstillede kvalitetsfødevarer uden e-numre, som, efter vores mening, også har en positiv sundhedsmæssig effekt ved regelmæssigt indtag
  • Lokalt produceret: Vores produkter er lavet på gode lokale, økologiske råvarer, der smager godt og bibeholder smag, sprødhed, vitaminer, mineraler samt levende mælkesyrebakterier
  • Åbenhed: Vi arbejder for at udbrede kendskabet til vores produkter og modtager meget gerne ris og ros, så vi kan forbedre vores produkter og virksomhed til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere. Ris og ros kan sendes til os på kontakt@kattingekraut.dk

Per Arnmark
Ejer og stifter, Kattinge Kraut